Gewoon Doen!!

Wat een fenomenen de komende 48uur, zowat alle persoonsgebonden planeetenergieën klikken een teken verder.

Lees meer »

Halloween 2020

Zou het je verbazen als ik zeg dat 2020 een jaar is dat niet alleen de gehele bevolking van Gaia aan het uitzuiveren zet op fysiek, psychologisch en op zielsvlak, maar dat er een Halloween aankomt die daar gepast nog een schepje zout in de wonde bovenop doet?

Lees meer »

Kan het nog gekker worden?!

Zo ben ik dus de voorbereiding aan het doen voor de astro-werkgroep vanavond... , denkend: welk onderwerp gaan we vanavond eens onder de loep nemen? Bekijk ik de transit planeten en "BANG" ... hmmm ... , onderwerp gevonden!!! Wat is me dat voor een planeten opstelling. Onder het motto kan het nog gekker worden???? Het lijkt wel een flipperkast die transitkaart. Het zal een boeiend en gevuld avondje worden alleen al met het onderwerp van vandaag. Ik heb er alvast een video bijgevoegd waarbij ik vond dat het de energie prachtig omschrijft ;). We worden getest, "out of the blue" evenementen, afspraken die gecanceld worden, geliefden die gekke dingen doen, diensten die verkeerd leveren of boetes die onterecht geschreven worden, noem het maar op! Het is onverwacht, niet te geloven en het laat je op het randje van "pissed of" achter. Het lijkt alsof kwaad en geïrriteerd worden de enige optie nog is, terwijl het enige dat we moeten doen is geloven in het universum. Een even onverwachte hand wordt gereikt of de desbetreffende gebeurtenis is aanleiding voor iets veel mooiers .... dus als ik een enige raad mag geven adem eens diep, accepteer wat er gebeurt en laat synchroniciteit zijn werk doen ;) 🍀🍀🍀 Sometimes we call it luck, sometimes its a little bit more!!!! 😇

Lees meer »

Lego blok!

Astro - energie - update: Mag ik zeggen dat we wel allemaal deze toch wel extreme energieën voelen en dat ze ons van de éne eclips naar de andere toe zwieren alsof we in een kwakkel wagonnetje zitten op een rollercoaster? Uhu?! En het is nog maar een begin hè, uhu! Dit is een voorbereiding op 2019, uhu, dan begint “the real shit” …. Uhu!! Ik wou met jullie deze mooie metafoor delen. Hij geeft voor mij de energie van deze eclipsenperiode perfect weer en werd me deze ochtend getoond met enkele veelzeggende beelden. Mijn gidsen beschreven de hele reutemeteut aan energie als bouwen aan jouw kasteel! (type: ‘Laken’) Met legoblokjes!!! Je weet wel, van die kleine dingetjes die ‘makkelijk’ op elkaar stappelen….    Je hebt voor dit projectje miljoenen van die dingen nodig omdat klaar te krijgen, maar je kan ze maar één per één op elkaar plaatsen. Ze bestaan in verschillende groottes, kleuren en vormen, dus je hebt een verdomd goei plan nodig! Zo’n plan is niet altijd makkelijk leesbaar, laat staan interpreteer baar. Er is altijd wel iets dat er niet bij zit of dingen die er te veel inzitten. (Ook al met Ikea plannetjes gewerkt?)

Lees meer »