Versmelten!

Gepubliceerd op 11 augustus 2018 om 15:15

De laatste zonne-eclips in Leeuw!

Wereldwijd zijn er meditaties om dit moment te 'be'leven. Het afsluiten van een cyclus en de aanzet nemen tot een nieuwe.

De astrologische opzetting van deze eclips is bijzonder, zes planeten in retrograden, neem er Cheiron bij en we zitten aan zeven! Introspectie en healing op zen best!

Een aantal stevige aspecten, met een groot T-kruis tussen Venus, Cheiron en Saturnus en een mooie harmonieuze driehoek tussen Jupiter en Neptunus waar Pluto stevig en stabiel het midden in houd. Het is de yod-figuur volgens mij die de hoofdrol speelt in heel dit drama.

De basis is het sextiel tussen Pluto en Neptunus, die ons het evenwicht tussen koude harde werkelijkheid en magie komt bieden. Met ondersteuning van Jupiter die de hoop erin houdt ondanks alles.

Van hieruit steken we de apex aan en die is niet mis!

 

Een toppunt van samenspel van de Zon, Mercurius retrograden en de asteroïde Pallas die één voor één overschaduwd worden door de Maan.

Allen krijgen we de kans om oude en onbewuste denkpatronen te herbekijken, los te laten welke niet meer nodig zijn, die hervormen die nog wel meekunnen en behouden wat ons van dienst kan zijn in deze nieuwe cyclus.

Dit allemaal als rechtvaardige en wijze licht-strijders.

Een cyclus van naar buiten komen in onze pure authenticiteit met een hart vol liefde voor onszelf, voor onze medemens, -dier en vooral voor onze 'thuis', onze planeet AARDE!

Want die heeft de meeste verzorging nodig van ons allemaal en dat zal aan de orde zijn de komende 2 jaar!

Dit alles terwijl we in verbinding gaan met de stroom van energie die aangekomen is.

Voor mij was één ding zeker vanmorgen, in verbinding zou ik gaan en mediteren zou ik doen.

Sinds gisteren bespeelde me al het gevoel dat ik me hechter moest verbinden met Gaia, zodat die hele nieuwe energiestroom kan geïntegreerd worden en dat wij niet alleen die upgrade krijgen. Maar dat we ze samen kunnen integreren tot in de kern van ons zijn, dus tot in de kern van ONZE aarde.

Niets was mooier voor mij dan een meditatieve wandeling te paard.

Mijn allergrootste held en 700kg pure aardeverbinding. Als we verankeren doen we het ineens stevig :) !

Zalig was dat, voor de allereerste keer enkel met ons tweetjes op stap, weliswaar verbonden met de planeet en duizenden andere die op hun eigen manier die nieuwe golf binnennamen.

Pure liefde en vertrouwen stroomde binnen en verder was er enkel 'hier en nu'!

Elk moment voelen in verbinding met elkaar. Elk gevoel, geluid, geur en kleur met zen twee als één ervaren!

Net zoals de Maan versmolt met de Zon!

Liefs en een mooie nieuwe cyclus gewenst,

C-indy.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.