Een 5-daagse richting volle maan!

Gepubliceerd op 21 augustus 2018 om 10:14

We starten vandaag met een vijfdaagse richting volle Maan in Vissen op zondag.

Vandaag passeert de Maan de planeet Saturnus en vraagt van ons eens serieus te kijken wat we wel en vooral niet nodig hebben om deze maancyclus af te ronden. De Zon geeft ons hierin nog wat ondersteuning en moedigt ons vooral aan dicht bij onze eigen Zon (kern) te blijven! Ook de planeet Uranus staat ons hierin bij en vraagt vooral om te gaan kijken naar onze specifieke kwaliteiten die we misschien niet altijd durven naar buiten brengen, maar die ons zo uniek maken. Deze mooie driehoek tussen Saturnus, Uranus en de Zon blijft de volgende dagen aanhouden en helpt mee aan de volle Maan climax van zondag.

De Maan zet van hieruit haar tocht verder richting 3 graden Vissen. Op haar pad komt ze heel wat uitdagingen tegen!

Saturnus in Steenbok begon reeds om haar uit te dagen deze trip serieus te nemen, niet zomaar! Want de volgende uitdager vraagt onze maan (onze emotionele 'ik') om integer te zijn en diep te willen gaan graven naar allerhande structuren en patronen die eruit moeten.

We spreken hier over 'Pluto', yep de god van de onderwereld!

Wanneer de Maan over Pluto reist, wandel je het dal in, inderdaad de diepte in. Het pad wordt minder zichtbaar, het voelt killer aan en de grond is vochtig en glad. Angst of onzekerheid steekt dan meestal de kop op. Dus woensdag en donderdag kunnen wat emotioneel lastige dagen worden. Als het een troost mag zijn, vergeet die steun van de grote driehoek Zon, Saturnus en Uranus niet. Weet wie je bent, wat je kan en vergeet niet dat je één deeltje bent van een groter geheel en dat je evenveel magie bezit als de gehele kosmos.

Want er zijn ons nog planeten goed gezind!

Als het over magie gaat op onze tocht brengt de samenwerking van Jupiter in Schorpioen en Neptunus in Vissen deze met heel veel plezier tot bij ons. Vraag en je zal ontvangen.

Let wel op hoe je je vraag stelt, want evenzeer kunnen beide desillusie brengen, vooral als het gaat om instant highs te creëren. Blijf bij jezelf, ga niet experimenteren met drank of drugs, dit kan al wel eens verkeerd aflopen met Pluto in een conjunctie met de Maan.

Daarom is er gelukkig Venus die het evenwicht bewaakt in Weegschaal en Mercurius die terug direct loopt in Leeuw en ons bewust bij onze authentieke 'ik' kan houden.

De tocht van de Maan door Steenbok loopt verder en wordt afgerond in het diepste van het dal. Mars retrograden staat daar op de Maan te wachten en vraagt ons nog eens te overlopen wat we wel en niet willen en hoe we dat nu gaan aanpakken!

Hebben we een plan?

Liefst een concreet plan en kiezen we hiervoor te gaan?

Want nu we toch het diepte punt bereikt hebben is de enige weg terug er één van klimmen!

Vrijdag komt de Maan Waterman binnen en komt ze onmiddellijk de Zwarte Maan tegen ook gekend als Lilith. Onze diepe vrouwelijke oerkracht die staat te pronken tegen het verlichte pad uit het dal.

Zij heeft heel wat te bieden, maar nooit zomaar. Hiervoor moet je diep in je ziel durven kijken en je oerkracht durven aanvaarden.

Wees niet bang van je zielenkracht, durf ze aan te raken!!

Ga je hiervoor, dan geeft zij je een duidelijk en verlicht pad naar vervolmaking in deze cyclus van je leven.

Geen tocht voor woesies!

Zaterdag wordt makkelijker wanneer we al dat werk gedaan hebben dat er van ons verwacht werd, zo niet kan het wat troebel en koel aanvoelen.

Hebben we al die zelfontplooiing en emotionele diepgang aanvaard, dan komen er inzichten à volonté.

En komen we dichter bij het hoogtepunt van deze tocht.

Dat zich zondag kan ontplooien als een superfijne magische dag met een hoop fijne, onverwachte 'toevalligheden'.

Synchroniciteit ten top!

Want de Maan in Vissen reflecteert loodrecht de zonnestralen vanuit Maagd, geflankeerd door Saturnus in Steenbok en Uranus in Stier.

Een trio van aarde energie gereflecteerd met een vleugje van kosmische magie!

Alles wat je zondag voor je omgeving (maatschappij, planeet, groter geheel ...) kan doen vanuit je ziel wordt met open armen ontvangen!

De intentie van heel deze tocht: ontdekking van het potentieel van onze magische ziel gemanifesteerd op Aarde!

'Be'leef hier & nu!

Liefs,

C-indy.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.