Geduld en efficiëntie!

Gepubliceerd op 2 september 2018 om 13:46

Alles loopt vierkant, alles zit tegen, mensen zijn chagrijnig ....

Wat is me dat voor een energiegolf. Sinds gistermiddag lijkt het of alles wat mank loopt. Met deze ochtend een piekmoment. Ook gevoeld?

Ik kon me niet bedenken welke planeet voor deze disharmonie zorgt.

Tot ik vond dat het vanmorgen echt de spuigaten uitliep en die planetenstand eens van dichtbij ging bekijken.

Zucht!!!!

Natuurlijk kon ik niet plaatsen welke planeet dwarsligt!

Ze steken elkander wat stokken in de wielen en dat voelen wij natuurlijk.

De twee grote ambetanterikken zijn de Maan in Tweeling, die heel wat wil doen en liefst zo snel mogelijk en Saturnus in Steenbok die de tijd neemt voor efficiëntie. Deze zorgen voor het grootste conflict, hoewel Tweeling zich er meestal wel uitpraat. Je mag twee keer raden wie er aan het kortste eind trekt van dit conflict. Yep! Saturnus, want die bereikt zijn stationair punt en gaat binnen enkele dagen terug direct. Dit wil zeggen: vadertje tijd staat stil! Dus die pc die je wil door het raam kieperen omdat die niet doet wat je vraagt wanneer je het vraagt, dat is de Maan in Tweeling die op ons gemoed speelt omdat het niet vlot. Saturnus maakt gelukkig nog een mooie driehoek met Uranus die vraagt van het geduldig vanuit een ander standpunt te bekijken en een "out of the box" oplossing te vinden of ten minste nog eens te proberen!!! Ja, echt! Want Uranus staat in Stier en die geven niet graag op.

Als je dacht dat de kous hiermee af was ... ? Think again, want ook de maan heeft back-up! Van Cheiron in Ram en Mars aan het einde van Steenbok. Mars loopt terug direct, dus die vindt vooral dat het nu al wel traag genoeg gegaan is en wil actie. Die loopt rood aan als hij weerom vertraging oploopt.

En dan komt Cheiron op de proppen met al die oude verhalen waar we als persoontje tekort gedaan zijn!

Daar wordt een mens dus lastig van! Herken je het gevoel?

Nu het is de Zon in Maagd die de perfectie nastreeft en daar wringt het schoentje. Wat is perfectie en hoe geraak je daar?

Heel relatief, zegt Pluto in Steenbok!

Wat zeggen de andere planeten?

Jupiter in Schorpioen en Neptunus in Vissen zeggen: " Wil je tot bij je dromen geraken, moet je rock bottom gaan. Het onderste uit de kan halen en opnieuw proberen! Misschien bereik je niet 'de perfectie' die je voor ogen had, misschien bereik je MEER."

Hou de moed erin, geef niet op!

Liefs,

C-indy.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.