Rise and C.

Gepubliceerd op 22 maart 2020 om 08:30

Saturnus in Waterman en boodschap van Horus.

Net voor zonsopgang is de planeet Saturnus het teken Waterman in gegaan.

Gisteren tijdens mijn avond meditatie werd ik verrast met een aantal beeldflitsen, nu op zich is dat niet abnormaal.

De topic anderzijds was net even anders.

Alles stond in het teken van Egypte. Nu ben ik zeker een heel sterke liefhebber van de Egyptische kennis, vooral dan van de Horus tempelschool, die ik in het verleden sterk in mij opgenomen heb en die zeker in mijn systeem genesteld zit. Maar toch dit was uitzonderlijk!

Het begon met geometrische getekende beelden van de piramiden die flitsen overgingen in het alziend rechteroog en het alziend linkeroog in de mooie Egyptisch getekende versie zoals we ze allemaal kennen.

De achtergrond was smaragdgroen. Bij de laatste flits zag ik beide ogen met een lichtflits ertussen die mooi overging in een diep donker blauwe achtergrond met een reeks aan witte hiërogliefen en tekens.

Ik ben absoluut geen hiërogliefen kenner maar er zaten andere tekens tussen alsof dit een samengestelde nieuwe taal was.

Het was vooral adembenemend mooi en krachtig heel mijn lichaam tintelde alsof er een hoop sterren en bellen op je huid neer druppelde.

Als curieuze tweeling is het verdomd moeilijk om op zulke momenten in overgave te blijven en geen vragen beginnen te stellen. Ik moet zeggen de schoonheid van heel het spektakel hielp.

Alsof de verbazing nog niet groot genoeg was en onder het moto als gidsen zich laten zien doen ze dit vooral met stijl. Werd het beeld overgenomen met een geweldige gouden gloed waar Horus met zen prachtige valkenkop verscheen in vol Egyptisch goud ornaat. Ja er waren ook kleuren en zelfs stoffen zichtbaar, maar die details ga ik jullie besparen en zie je waarschijnlijk wel in één van mijn schilderwerken terugkomen.

Wanneer zijn gelaat van links naar rechts ging en stopte in frontaal zicht voelde ik een enorme drang om verder te reizen. Geen woorden sprak hij maar frequentie.

Zonder er bij na te denken opende ik men ogen en maakte me op automatische piloot klaar om te gaan slapen. In dezelfde modus kon ik mijn huis(dier)genoten hun avondlijke verzorging te geven.

En inderdaad de reis zette zich verder.

Ik zag een tunnel in woestijnachtige zandsteen en voelde me op een soort van wagen staan. Getrokken door enkele grote katachtigen, tijgers, leeuwen en een zwarte jaguar. Veel goud zag ik dat het licht naar alle kanten katapulteerde.

Er stond iemand naast mij die men hand vasthield en iemand achter mij. Toen ik naast mij keek zag ik twee warme donker ogen en achter mij voelde ik het meer dan drie meter hoge gestalte van Horus met zijn valkenkop.

Het licht schoot uit de tunnel als kogels uit een loop en de wagen volgde het licht op een iets zachtaardiger tempo.

De tunnel liep zacht neer omhoog alsof we van onder de grond kwamen. Ik voelde de druk van de helling.

Ik hoorde achter mij: “Yes, it feels like the rising sun, stay with the feeling”.

Ik voelde me net iets steviger knijpen in de hand van mijn medereiziger en toch bleef men hart kalm en rustig haar gewoonlijk ritme slaan.

Het licht kon steeds breder en breder schijnen en dan was het er, we schoten uit de piramide uit en je zag heel het Gizeh plateau voor je, alhoewel ik er tot op heden nog nooit fysiek geraakt ben, voelde dit meer dan echt aan.

De wagen vertraagde en kwam rustig tot stilstand.

De volgende woorden kwamen binnen deze keer wel in het Nederlands:

“ De nieuwe tijd is NU.

De kracht van intentie is groter dan ooit!

Alles wat je visualiseert krijgt kans tot manifestatie, wees uiterst zorgzaam met je intenties en visualisaties.

Het is NU aan jullie, ik ben dichter dan ooit aanwezig om jullie hierin te steunen.

Jullie taal zal anders worden, woorden worden minder letter en meer frequentie. De mond wordt minder zichtbaar, maar de ogen spreken. Zie mekaar in de ogen bij elke conversatie en spreek de essentie.

Wees bewust van alles wat je doet, zegt en fantaseert voor je het beseft staat het gemanifesteerd.

Het duurt nog wel een hele tijd eer de chaos die deze nieuwe vorm van communicatie met zich meebrengt bedaard, dus maak ook je medemens hiervan bewust.

Je voelde het al eerder, lineaire of chronische tijd begint plaats te maken voor synchroniciteit.

Observatie is jullie grootste leermeester hierin.

Lichaamstaal is evenzeer frequentie, zie naar jullie aardegenoten de dieren, zij zijn meesters in lichaamstaal. Observeer en leer!

Zorg voor elkaar als een humaan persoon, vanuit verantwoordelijkheid en met zicht op zelfredzaamheid.

Bekijk jullie thuis als een grote bol van hartfrequentie die resoneert naar haar bewoners en die deze kosmisch uitstraalt, want oh ja jullie gaan vanaf NU kosmisch!

Kosmische kinderen zijn jullie allemaal, jongere humanen hebben hier makkelijker toegang toe, maar voor jullie iets oudere, het zit in jullie. De toegang is er en ik zal erop toezien dat die deur bij ieder van jullie zachtjes open gaat.

Jullie gewaarwordingen worden heftiger, huidsensaties kan je bekijken als afstemming op frequentie onder het moto eerst voelen dan zien.

Wil je echt zien doe dan je ogen dicht en je zal zien hoe frequentie visueel wordt.

Heel de planeet spreekt zijn of haar wijsheid vanuit frequentie, wil je wijsheid, wordt observator.

Van jezelf, van je medemens, van de natuur en wijsheid zal je ontvangen.

Rise and C !

Ik ben sterker dan ooit aanwezig in jullie middens, sluit je ogen en je zal zien!

Horus.”

 

Nog even een astrologische nota bij dit voor mij toch wel overweldigend maar onnoemelijk prachtig gebeuren.

Heel de boodschap ademt de kracht van Saturnus in Waterman. Saturnus zal tot einde juni in Waterman staan vanaf midden mei gaat hij retrograden lopen en op 2 Juli komt hij terug in Steenbok waar er volgens mij op maatschappelijk vlak nog enkele stevige veranderingen gaat doorvoeren. Eind september zal hij dan weerom direct lopen om midden december definitief in Waterman zijn ding te gaan doen.

Samen met Jupiter en wanneer deze twee samenspelen in Waterman wordt het een jaar van essentiële en extreme veranderingen. Saturnus doet 2,5 over een teken Jupiter één jaar.

Dus 2021 belooft een jaar te zijn van experimenteren met nieuwe mogelijkheden.

Tot eind juni voelen we dit al, de grote kracht zal zich pas manifesteren vanaf eind 2020.

Op persoonlijk vlak is dit meer dan ooit een periode om te groeien in bewustzijn. De omstandigheden zijn uiterst aangepast om in observatie modus te gaan. Naar onze emoties, naar ons gedrag, naar onze interactie.

De negatieve connotatie die Saturnus meermaals krijgt zal in Waterman veel minder van toepassing zijn, alhoewel dit ook een thuishaven is voor hem.

En niet zomaar maakt hij dan ook een beginnende connectie met Uranus in Stier, die niet van de makkelijkste is maar wel één met heel wat kracht en potentie.

Lieve mensen laat ons hiervan gebruik maken om ons te laten begeleiden in de tijd waar frequentie meester is.

Rise and C.

C.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Oorts Myriam
een jaar geleden

Amai, ook al lees ik dit nu pas, het raakt me diep, zeker omdat IK wel in Egypte op die plek was al 2x.
Niets is toevallig!