Astrologie, systeemtherapie op universeel niveau.

Doordat we op een specifiek moment geboren zijn op een specifieke plaats op aarde hebben we een specifieke invalshoek van de planetaire energieën op het moment van onze eerste levensadem.

Dit uniek samenspel van energie (een kosmische opstelling) maakt onze blauwdruk: onze "handleiding".

Niet dat we 'zo' zijn en niet anders, neen, we zijn gevoelig voor bepaalde mogelijkheden.

Op deze mogelijkheden wordt onze persoonlijkheid gevormd, we dragen ze heel ons leven mee en vervolmaken ze naarmate we ons meer bewust worden van wie we zijn en hoe we omgaan met onze omgeving.

Dus hoe groter je bewustzijn wordt hoe dichter je naar je authentieke blauwdruk groeit en hem kan hanteren als een bron van oneindige mogelijkheden één voor één aangepast aan je ziel HIER en NU.

We gebruiken onze astrologische geboorte kaart in de eerste instantie als inzicht in onszelf.

Van daaruit kunnen we ze ook gaan gebruiken naar inzicht in onze omgeving.Astrologie, een manier om  kosmische energie te vertalen.

Astrologie is ondertussen geen woowoo meer.

Het krijgt weer meer en meer aanzien omdat het nu net evidence based* is. (*effectiviteit volgens de ervaring)

Vanuit de geschiedenis zien we een gelijklopend patroon tussen de planeet cycli en de evolutionaire cyclus van de mensheid op aarde. Niet alleen maatschappelijk, globaal spelen die processen zich af ook intern en op persoonlijke-relationele schaal spelen er zich gelijkaardige processen af.

We zijn al eeuwen gefascineerd door de sterren/kosmos en al eeuwen is astrologie met periodes meer aanwezig achter de schermen of voor de schermen.

Met Pluto die Waterman gaat trotseren het komende decennia mogen we eindelijk terug die kennis globaal gaan inzetten voor het collectief en voor het individu.

Of het nu gaat van het bouwen van tempels, over het uit elkaar halen van de psyché of het strategisch plannen veel is gebaseerd op astrologie.

Babylonië, Egypte, Griekenland, Napoleon, de vrijmetselarij, Kepler,  Goethe, Einstein, C. Jung, R. Steiner,  …, allemaal gebruikten ze het sterren systeem als leidraad.

 

De visie van C- Cosmicly wil dit niet alleen terug theoretisch op de kaart zetten.

C- Cosmicly wil astrologie vooral levend en bruikbaar maken voor iedereen!

Als een soort van bouwsteen naar harmonie in jezelf en in je omgeving.

Hands on Astrology!

Two feet on the ground, third eye in the sky.

C-

 


Boek hier je online Astro-Reading!

Boek hier je live Astro consult