Ge-disciplineerd haar!

Gepubliceerd op 29 september 2018 om 20:01

Een ferme Saturnale uitspraak!

Saturnus staat nog steeds sterk te wezen in Steenbok.

Deze bok lust blijkbaar GEEN gekruld herfstblaadje.

Neen, hij heeft ze graag gaaf en groen!

Zijn oubollige strakke traditie is zelfs doorgesijpeld op de flessen haarconditioner, ik quote: "Ontwart, voedt intens en disciplineert zeer droog en rebels haar"!!!

Het was een Venusiaanse intentie om de schoonheid van mijn rebelse krullenbol een klein beetje aan banden te willen leggen.

Op dit moment vertoeft Uranus in Stier en Stier weet als geen ander wat Venus verlangt, dus ik had het moeten weten.

Het was niet het moment om rebelse vrouwelijkheid aan banden te leggen. Resultaat van het experiment: een kluwen van rebelse krullen die elk hun eigen weg lijken te gaan, weliswaar intens gevoed!

De lichtvoetige Maan in Tweeling en de noordelijke maansknoop in Leeuw slaan de handen in elkaar om 'haar' nog wat extra kracht te geven.

Het lijkt 'Tiggertje' wel van 'Winnie the pooh' die wat manen van 'The Lion King' gebruikt om zijn kattigheid te benadrukken.

Voelen jullie het ook ? Venus is klaar om de onderwereld in te duiken. Op 6 oktober gaat zij voor 40 dagen en 40 nachten de onzichtbare wereld in.

Daar waar het onderbewuste heer en meester is of moet ik zeggen koningin is?

Venus gaat via de ondergrondse gangen van Schorpioen haar eigen schaduwzijde tegemoet en brengt boven wat daar lang geleden achtergelaten is en wat losgelaten mag worden.

Zodat er plaats komt voor vernieuwing en transformatie.

 

Dus laat alles los en wat blijft of terugkomt is puur en klaar voor wat volgt!

Of het nu om relaties, projecten, jobs of waardevolle spullen gaat, het is opkuis tijd!

Ook 'lord of the underworld' Pluto draait één dezer dagen direct en is klaar om 'hofdame' Venus te ontvangen en haar zijn passie te tonen. De vraag is: is hij wel echt voorbereid op de komende 40 dagen??

Zowel Pluto als Mars worden uitgedaagd door vrouwelijk schoon.

Lilith toont haar 'bitch' gehalte aan Mars in Waterman en Venus wordt gesteund door rebelse Uranus. De pure vrouwelijkheid duikt de onderwereld in om de boel daar op te kuisen... en deze keer zijn de ladies echt badass!!

Wat betekent dit nu concreet: Elk van ons wordt in de maand oktober uitgedaagd om onze rauwe vrouwelijkheid naar boven te halen en hiermee ongepolijst aan de slag te gaan. Rauwe authenticiteit in relaties, in projecten, in je carrière of je nu vrouw bent of man.

Leer omgaan met je diepste angsten en met je meest heftige emoties, omarm ze en ga door. Ga vooral door met wat je bezielt ondanks emotionele dieptes en hoogten.

Want het zijn niet alleen de negatieve emoties die hoog kunnen oplaaien, er kan ook hevig passioneel gereageerd worden, geniet ervan en ga door! Ga vooral door met wat je bezielt.

Laat je zien zoals je bent, kleed je met je ziel en laat "haar" zijn zoals het wil zijn!

Liefs,

C-indy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.